Persbericht

- novermber 2011 -

Op 7 november 2011 heeft Bruins  |  administratie · belasting · advies de deuren geopend op Het Hoekje 24.  Dit is het voormalige postkantoor van Hollandscheveld, maar van de sombere uitstraling die het tot voor kort had is weinig meer te bekennen. Fleurig koraalrood op de kozijnen en een opgeruimd voorplein met nieuwe entree zorgt voor een warm welkom van de bezoeker. Ook binnen herinnert weinig meer aan de koele sfeer van voorheen de Koninklijke PTT Nederland N.V.  Muren zijn weggebroken en het wit en blauw/grijs heeft plaats gemaakt voor crème en houtkleuren.

Sinds 2007 is het echtpaar Antje en Johannes Prakken eigenaar van het administratiekantoor. “De afgelopen tijd hebben velen ons gevraagd of we de naam niet zouden veranderen” aldus Johannes Prakken. “Maar de naam Bruins is kort en eenvoudig. En niet onbelangrijk: wereldberoemd in Hollandscheveld en omstreken. Daarbij mag je dat omgeving best ruim nemen: vanuit heel Midden- en Zuid-Drenthe en Noord Overijssel weten klanten de weg naar Bruins te vinden voor administratie- en belastingwerkzaamheden”.

Het vaste team bestaat op dit moment uit vier personen. In het voorjaar helpt voormalig eigenaar Gerard Bruins nog mee, daarnaast zal binnenkort een extra personeelslid worden aangetrokken.

Op de foto v.l.n.r. : Jessica Kranghand, Johannes Prakken, Antje Prakken en Roelof Withaar.


Nieuws

Bezoek en postadres:

Het Hoekje 24
7913 BC Hollandscheveld
Tel: 0528-34 35 59
Fax: 084-228 95 22
adviesno@spambruinsadministratie.nl
KvK-nummer: 04083751