Via Bruins | administratie · belasting · advies online met Snelstart

- februari 2017 - 

Het zal u ongetwijfeld ook zijn opgevallen: er is steeds meer mogelijk met die computers en steeds vaker is dat “online”.  U hoeft niet meer te investeren in programma’s maar betaald een vast bedrag per maand voor het programma van uw keuze. Ook met het verwerken van administratie is dat mogelijk.

Bij Bruins  |  administratie · belasting · advies kunt u daarvoor al jaren terecht! In een persoonlijk gesprek kunnen we overleggen of de oplossingen die wij in gedachten hebben bij u passen. Een aantal mogelijkheden zijn:

  • Meekijken. U boekt niets maar u kunt wel zien wat wij boeken. En hoeveel omzet u bij een klant hebt behaald. En of die klant een beetje op tijd betaald heeft het afgelopen jaar.
  • Maken verkoopfacturen. Die verkoopfacturen maakte u toch al. Waarom niet gelijk zo dat ze verwerkt zijn in de administratie? U heeft meteen een naslagwerk met namen, telefoonnummers etc. En om uw factuurlay-out, datum en nummering hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Verkoopfactuur per mail versturen is zo gebeurd. 
  • U wilt goed inzicht in de kosten. De facturen van uw leverancier zijn niet altijd even duidelijk en alleen met uw kennis kunnen ze op de juiste manier in de administratie verwerkt worden.

Er zijn andere voordelen. Zo is het goed te weten dat uw gegevens veilig bewaard worden. Om een back-up hoeft u zelf dus niet meer te denken. Ook zorgen om updates behoren tot het verleden. Bovendien kunt u op iedere plek nagaan wat de stand van zaken is, zolang u maar internet heeft. 

Snelstart

Wij bieden dit aan in samenwerking met Snelstart, omdat de prijs-kwaliteitsverhouding daarvan uitstekend is. Op de site van Snelstart vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Overigens kunnen wij ook met andere pakketten overweg, zoals bijvoorbeeld Exact Online en Afas. 

Is dit voor u ook een oplossing? Neemt u dan contact met ons op voor een afspraak.


Nieuws

Bezoek en postadres:

Het Hoekje 24
7913 BC Hollandscheveld
Tel: 0528-34 35 59
Fax: 084-228 95 22
adviesno@spambruinsadministratie.nl
KvK-nummer: 04083751